Abdijweekend 2024

De alumniboard nodigt jou van harte uit voor het jaarlijkse abdijweekend van Stichting Thomas More van 1-3 november 2024 in de Benedictijnse abdij Slangenburg. Het wordt een weekend waarbij je even in een totaal andere sfeer wordt ondergedompeld, ver weg van de afleidingen thuis, in de verstilde sfeer van een klooster in de bossen. Daar volgen we met een groep leeftijdsgenoten (~25 tot ~35 jaar) een mooi programma van bezinning en gezelligheid. Het thema van dit abdijweekend is hoop. Samen gaan we verkennen wat voor ons tekenen van hoop zijn en hoe we elkaar daarmee kunnen inspireren hoopvolle mensen te blijven.


Het abdijweekend is bedoeld voor young professionals of jonge mensen die bijna klaar zijn met hun studie. Het begint op vrijdagmiddag 1 november om 16:30 en eindigt op 3 november om 14:30. Het programma vind je hier.

De eigen bijdrage voor het weekend zal €120,- zijn. Als dit een probleem vormt om mee te doen, laat dit dan tijdig weten, dan kijken we of we een oplossing kunnen vinden. Er zijn in totaal 17 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven. Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina.

Mocht je nog twijfelen, kan je de alumniboard even een berichtje sturen op +31 6 11163538.

Hopelijk tot 1 november!

De alumniboard

Inschrijven Abdijweekend

Naam(Vereist)
Betalen met*
Deelname aan het weekend kost € 120 per persoon.