Symposium studenten en young professionals 2024: (Ont)worteling

De Alumniboard nodigt je van harte uit voor het symposium voor studenten en young professionals op zaterdag 5 oktober. De dag is zowel bedoeld voor alumni als voor belangstellenden die niet deelgenomen hebben aan een van de programma’s van de Stichting.

Het thema van de dag is ‘(Ont)worteling’. We hopen na te denken over hoe we geworteld kunnen zijn in een tijd waarin dat allerminst vanzelfsprekend lijkt te zijn. Er zullen bijdragen worden geleverd door Richard Steenvoorde en Mark Buck. Naast dat er inspirerende lezingen gegeven zullen worden, gaan we in kleine groepen uiteen om interactief aan de slag te gaan met het thema. Ook niet onbelangrijk: lunch is aanwezig en we sluiten de dag af met een gezellige borrel!

De dag zal net als vorig jaar weer plaatsvinden in het Sint Bonifatiushuis (Nieuwegracht 61, Utrecht). De inloop start om 10:30. Het programma duurt van 11:00 tot ongeveer 16:30 (met aansluitend een borrel).

Voor deelname aan de alumnidag wordt een eigen bijdrage van €15 gevraagd. Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina, let op, je inschrijving is pas definitief na de betaling.

De uiterlijke inschrijfdatum is 26 september (i.v.m. catering).

We zien je graag op de alumnidag!

Eventuele vragen kun je stellen via alumniboardthomasmore@gmail.com.

Hartelijke groet,

De Thomas More Alumniboard

Alumnidag 2024

Naam
Payment Method